Poptávka

financování

Projekty spolufinancované Evropskou unií

K podpoře hospodářského a sociálního rozvoje, zlepšení infrastruktury, ochraně životního prostředí, vzdělávání, výzkumu a inovací využíváme i spolufinancování Evropskou unií. Přehled realizovaných projektů:

Age management

Název projektu: Age management ve společnosti OKNA Vorlíček s.r.o.

Reg. číslo projektu: CZ.03.01.03/00/22_035/0001912

Cílem projektu je zavedení prvků Age managementu do řízení společnosti. Mezi hlavní aktivity patří nastavení strategie a zavedení konkrétních postupů Age managementu do praxe společnosti, osobní přístup k jednotlivým specifikám prac. skupin v rámci společnosti (věkové skupiny, oddělení, provozy). Mezi hlavní cíle projektu patří: nastavení ucelené koncepce Age managementu, zkvalitnění mezilidských vztahů, mezigenerační sdílení, zdravotní prevence a předcházení syndromu vyhoření.

Termín realizace: 1.1.2024 – 31.12.2025

Projekt je spolufinancován Evropskou unií.

Podnikové vzdělávání

Název projektu: Podnikové vzdělávání ve společnosti OKNA Vorlíček s.r.o.

Reg. číslo projektu: CZ.03.01.03/00/23_047/0002454

Předmětem projektu je podnikové vzdělávání zaměstnanců ve společnosti OKNA Vorlíček s.r.o. Cílem projektu je zvýšení kvalifikace zaměstnanců prostřednictvím realizace dalšího profesního vzdělávání. Délka projektu je 24 měsíců. Výstupem projektu je podpořených 40 zaměstnanců, z toho 9 zaměstnanců 55+. Realizace projektu umožní zkvalitnění personální kapacity, a tak i zvýšení konkurenceschopnosti podniku.

Projekt je spolufinancován Evropskou unií. 

Projekt je financován z Operačního programu Zaměstnanost plus.